Aktivitetet Aktuale

Vizitë e Shkollës 9-vjeçare “22 Tetori” në Medresenë e Beratit

Stafi pedagogjik i Medresesë së Beratit priti në ambientet e shkollës stafin pedagogjik të shkollës

Provimi Final në Gjuhën Angleze në Medresenë e Beratit

Pas përfundimit me sukses të librit të parë Prime Time 1 në gjuhën angleze, nxënësit e klasës së 10-

Stafi Pedagogjik i Shkollës 9-vjeçare “Sali Gjuka” Urë Vajgurore viziton Medresenë e Beratit

Me ftesë të drejtorit të Medresesë së Beratit z. Ilyas Karagoz, stafi pedagogjik i shkollës 9-vjeçar

Stafi Pedagogjik i Shkollës 9-vjeçare “28 Nëntori” Kuçovë në Medresenë e Beratit

Me ftesë të drejtorit të Medresesë së Beratit z. Ilyas Karagoz, stafi pedagogjik i shkollës 9-vjeçar


Aktivitetet e Kaluara

Programi i 7-8 Marsit “Nëna, mësuesi i parë”

Me rastin e 7-8 Marsit Medreseja e Beratit organizoi në Pallatin e Kulturës “Margarita Tutulani” pro

Olimpiada I Rajonale e Gjuhës Angleze

Më 24 Janar 2015, u zhvillua Olimpiada I Rajonale e Gjuhës Angleze e organizuar nga Medreseja e Bera

Programi Festiv për 70 – Vjetorin e Çlirimit dhe 102 – Vjetorin e Pavarësisë

Sot më datë 27.11.2014, Medreseja e Beratit, me rastin e 70- Vjetorit të Çlirimit dhe 102 -Vjetorit

Shpërndarja e mishit të Kurbanit 2014

Me rastin e festës së Kurban Bajramit, Fondacioni Compassion së bashku me Medresenë e Beratit shpërn


Video Galeria

Lutje për tragjedinë në Soma të Turqisë

Medreseja e Beratit shpreh ngushëllimet për familjarët e tragjedisë në Turqi për personat e vdekur,

Panairi Shkencor 2014 ( video )

Medreseja e Beratit organizoi panairin shkencor për të tretin vit radhazi.

Klipi “Yeni bir dünya”

Klipi `Yeni bir dünya` i përgatitur nga Medreseja e Beratit, fitoi të drejtën e pjesëmarrjes në fazë

Ministacioni Metereologjik I Medresesë (video lajm)

Në ministacion kryhen 5 matje atmosferike të motit në çdo moment. Matja e gjashtë nuk kryhet sepse n