You are here: Home / Aktivitetet / 2012-2013 / Mirësevjen o muaj i bekuar RAMAZAN

Mirësevjen o muaj i bekuar RAMAZAN

Muaji i bekuar i Ramazanit ka sjell nje gjalleri edhe ne qytetin e Beratit por me shume ne Medresene e ketij qyteti dhe ne xhamite perkatese. Para se te vij ky muaj i bekuar, Myftinia se bashku me Medresene e Beratit organizuan nje program ne xhamine e Beqareve. Me rastin e muajit te ramazanit u rihap edhe xhamia e Beqareve ku do jete funksionale ne vazhdim. Ne kete program u kendua kuran , u be nje dua e pergjithshme ne lidhje me kete muaj ku u mbajt ligjerate edhe nga Myftiu i Beratit. Ne kete rast Myftiu uroj te gjithe besimtaret e beratit por ne te njejten kohe edhe te gjithe shqiptaret te kene nje muaj sa me te begatshem dhe nje agjerim sa me te lehte.

U vendosen posterat e ramazanit tek medreseja dhe xhamite perkatese. Gjithashtu u shpernane edhe kalendaret e muajit te ramazanit bashke me broshurat qe shpjegonin kete muaj dhe agjerimin. E lusim Allahun eMadheruar te na e lehtesoje kete muaj dhe te na e beje sa me shume te begatshem.

About admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>