17
JUL
2015

Fitër Bajrami në qytetin e Beratit, vizitat 2015

 Me rastin e festës së Fitër Bajramit, si në gjithë qytetet e tjera, edhe në qytetin e Beratit u prit me shumë gëzim nga i gjithe populli dhe në veçanti nga besimtaret e qytetit te Beratit. Si vazhdim i traditës së viteve te mëparshme, edhe këtë vit Medreseja e Beratit në bashkëpunim me Myftinine e Beratit organizoi pritjet e Fiter Bajramit në ambjentet e Medresesë. U mirepritën vizitat e Deputetit z. Erjon Braçe, Prefektit të Qarkut Berat, përfaqesuesve të Mitropolisë së Beratit, përfaqesuesve të kishës Katolike, gazetarë, miq e te ftuar. Gjithashtu u mirëpritën edhe urimet e dhjetra qytetareve besimtarëve të qytetit te Beratit.
Takimet u mirëpriten në orën 10:00 – 12:00 në ambientet e Medresesë.

01 02 03 04 05 (1) 05 (2) 05 06 IMG_7258 IMG_7275 IMG_7302 IMG_7309 IMG_7330 Slider Son - Copy

 

Leave a Reply

*

captcha *