04
APR
2017

Java e Histori-Gjeografisë në Medresenë e Beratit

Në kuadër të festave të nëntorit, në Medresenë “Vehxhi Buharaja” Berat, është organizuar Java e Historisë. Nxënësit e kësaj shkolle ekspozuan objekte të trashëgimnisë të cilat përmbanin vlera të vecanta kulturore dhe historike. Qëllimi i këtij aktiviteti ishte ndërgjegjësimi i nxënësve për vlerat e rëndësishme që trashëgojnë në familjet e tyre si dhe ruajtja e tyre.

Leave a Reply

*

captcha *