04
APR
2017

Ndihma për Nxënësit në Nevojë

Klubi i Bamirësisë, i ngritur nga nxënësit e Medresesë së Beratit, shpërndau mjete mësimore për nxënësit në nevojë të Shkollës 9-vjecare “Xhemal Çekini” Uznovë, Berat. Të gjitha ndihmat u mblodhën nga nxënësit e shkollës sonë dhe nga besimtarët mysliman në xhamitë e Beratit. U shpërndan 98 pako me mjete mësimore. I pranishëm ishte dhe Prefekti i Qarkut Berat, z. Fadil Nasufi, i cili shprehu falenderimin dhe vlerësimin e tij për nismën e marrë nga nxënësit e Medresesë “Vehxhi Buharaja” Berat.

Leave a Reply

*

captcha *