04
APR
2017

Programi Festiv i 28-29 Nëntorit në Medresenë e Beratit

Në Medresenë “Vehxhi Buharaja” Berat u organizua aktiviteti artistik me rastin e 28-29 Nëntorit. Të ftuar ishin Nën/Kryetarja e Bashkisë Berat zj. Teuta Mucogllava, Drejtori i Kulturës pranë Bashkisë Berat, z. Renuard Mimani si dhe shefja e burimeve njerëzore pranë DAR Berat, zj. Albana Sulaj. Nxënësit kishin përgatitur prezantime, recitime, këngë, inskenime dhe një videoklip/projekt ku shfaqej Shqipëria e Madhe në qëndër të qytetit. Medreseja e Beratit uron gjithë shqiptarët: Gëzuar Festat e Nëntorit!

Leave a Reply

*

captcha *