04
APR
2017

Seminar mbi Proçesin e Maturës Shtetërore

Zyra e Karrierës, ngritur pranë Medresesë së Beratit, zhvilloi një takim në formë prezantimi me maturantët e kësaj shkolle. Nxënësit maturant u njohën me procesin e MSH-së në tërësi si dhe patën mundësinë të njihen me një prezantim të shkurtër të provimeve ndërkombëtare si SAT dhe TOEFL.

Leave a Reply

*

captcha *