04
APR
2017

Testi MORFO-SINTAKSOR në MEDRESENË E BERATIT

Në mjediset e Medresesë së Beratit sot u zhvillua testi morfo -sintaksor për nxënësit e klasave të nënta të shkollave 9-vjeçare të Beratit. Vihej re një interes mjaft i madh i nxënësve dhe mësuesve të këtyre shkollave, çka tregon për një kujdes dhe vëmendje të merituar që po i kushtohet gjuhës shqipe dhe rregullave të saj gramatikore. Medreseja e Beratit falenderon të gjithë pjesëmarrësit dhe iu uron atyre suksese!

Leave a Reply

*

captcha *