04
APR
2017

Vendi i Parë dhe i Tretë në Olimpiadën e Matematikës

Nxënësit e klasës së 11-të, Erlind Bregu dhe Donald Bërzeshta, fituan vendin e parë dhe të tretë në Olimpiadën Kombëtare të Matematikës, faza e dytë. I urojmë Erlindit suksese në fazën e tretë. Falenderojmë nxënësit dhe mësuesin e matematikës z. Albert Shima për suksesin e arritur.

Leave a Reply

*

captcha *