04
APR
2017

Vendi i Parë, i Dytë dhe i Tretë në Biologji dhe Kimi

Suksesi i rradhës i nxënësve të Medresesë së Beratit ishte në Olimpiadën e Kimisë, faza e dytë, ku nxënësi Hazbi Shehu, klasa e 10-të, u rendit në vendin e pare, si dhe nxënësi Amarildo Bakia, klasa e 12-të, në vendin e tretë. Po ashtu, në Olimpiadën e Biologjisë, faza e dytë, nxënësi Alfons Bregu, klasa e 10-të, fitoi vendin e dytë dhe, përsëri, nxënësi Amarildo Bakia, klasa 12-të, fitoi vendin e tretë. U urojmë suksese nxënësve dhe mësuesit të lëndës, z. Alfred Hoxha!

Leave a Reply

*

captcha *